Sund hvile for børn med kugledyne

Sund hvile for børn med kugledyne

9. september 2021 Slået fra Af tradmin

Søvn er afgørende for vores børns velbefindende. Ryg- og nakkesmerter, humørsvingninger, dårligt koncentrationsniveau og endda depression kan skyldes manglende søvn. Så hvad bedre måde at sikre dit barn den bedste nattesøvn på end med en kugledyne til junior?

Hvorfor er kugledynen den bedste til dit barn

Vores kugledyner er fremstillet til at skabe et sikkert og sundt miljø, der er skånsomt for dit barns hud. Naturfibrene i kugledyne til junior regulerer luftfugtigheden og holder din lille pige frisk hele natten – og regulerer også deres kropstemperatur, så de ikke får det for varmt eller koldt. Desuden er den hypoallergen for dem med følsomme hudtilstande som eksem eller astma.

Kugledyne til junior er også antistatisk og støvmideafvisende, så den mindsker risikoen for allergiske reaktioner. Da vores kugledyner dyrkes uden pesticider eller gødning, er de også fuldstændig biologisk nedbrydelige – dit barn kan have dem på sit værelse i mange år fremover uden at skulle bekymre sig om dårlige reaktioner eller allergier, der dukker op!

Så næste gang du går på indkøb efter noget, der kan hjælpe dit lille barn med at sove godt om natten, så tænk på at investere i et naturprodukt som dette i stedet. Soosleep.dk’s bomuldsbetræk af høj kvalitet sikrer, at alle børn kan få en behagelig søvn hele natten. Se Soosleep.dk her

Hvad er fordelene ved at bruge en kugledyne?

Vores naturlige kugledyne er det perfekte valg, hvis du ønsker, at dit barn skal vågne frisk og veludhvilet. De er allergivenlige, støvmideafvisende, antistatiske og antistatiske og regulerer også fugtigheden, så børnene ikke får det for varmt eller koldt i løbet af natten. Desuden er de fuldstændig biologisk nedbrydelige! De er gode til dem med følsomme hudtilstande som eksem eller astma – og de giver dig ro i sindet, fordi de er fri for pesticider og gødning. Og fordi vores kugledyne har et betræk af bomuld med høj trådtæthed, føles de utroligt bløde mod dit barns hud og hjælper det til at slappe nok af til at sove tidligt om natten.

Hvad du skal være opmærksom på med kugledyner

Kugledyner er skånsomme mod dit barns hud og regulerer luftfugtigheden, så det ikke bliver for varmt eller koldt. Ligesom andre naturprodukter, der dyrkes uden brug af pesticider eller gødning, er vores kugledyner desuden fuldstændig biologisk nedbrydelige – perfekt til dem, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk, mens de sover.

Vigtigheden af at have frisk luft i dit soveværelse

Frisk luft er en vigtig del af et sundt sovemiljø. Støvmider findes f.eks. overalt i vores hjem og kan forårsage problemer med allergi eller astma. Jo mere du kan reducere din eksponering for husstøvmideallergener, jo bedre er det. Et sengesæt med polyester-bomuldsblandinger kan være mindre allergifremkaldende end et sæt med ren bomuld, fordi det ikke absorberer så meget støvmideallergen. Dyner fremstillet af naturmaterialer som kugler er også et glimrende valg, hvis du ønsker at undgå syntetiske stoffer, der kan rumme allergener.